Lesernes meldinger: spalten som oppfatter selv de minste fluktuasjoner i studentmassens kollektive lynne.

Hvorfor være lykkelig som liten, når man kan være lykkelig som stor?

Anonym

Til deg som tok deg en «stille Anders» på toalettet i 2. etg på SV mandag: Fy og føy! Svert min navn et annet sted!!

Anders

Radio nova? Subsidiert sosialist radio for en liten gruppe hippe kvasi akademiker studenter på blindern! Hvor mangejus/ med /tannlege stud hører på denne møkka?

Kvifor er dørane på Sophus Lies så vanvittig tunge?

helsing «svak» student.

Professor Rognes på biologien hetsa miljøorganisasjonene for deres kritikk av genmodifisert mat på forelesning i fjor. Ingen endring i år. Det er for drøyt. Bra at årets biologistudenter sier ifra!

Beate

biologiboka i bio110a er en flott bok, men sidene om bioteknologi og Monsanto er så drøye at det umuligjør videre bruk av boka.

misfornøyd fjorårsstudent

Det er ikke bare én, men begge heisene i siloen som streiker! og radiatorene bråker som et helvete- får ikke sove om natta!

hilsen trøtt student

Kanskje jeg skal kose meg SÅ mye med det naive at de som er i effektivitetsfella blir grønn av misunnelse? Eller er det litt slemt?

– Mariann

Jeg tror latterterapi er genialt! Man kan gi tilbake med samme mynt! Kanskje gud liker sin egen medisin? Ja, verden er jo latterlig, ikke sant?

– Mariann

Kunne det være en idé å utgi Universitas i storformat, som aftenposten, for å gi den et mer seriøst og konservativt image?

Hilsen Ø. B.

Mac Gyver tilbake på skjermen! Kebab til folket!

United Kebab Front

Kan ikke noen være så snill å gi en chill-pill til de stressa medstudentene mine? De tror eksamensdag er synonymt med dommedag stakkar...

Lugn jusstudine

Ex phil tar opp temaer jeg aldri hadde tenkt på å tenke på før. Hva er vitsen?

– daniel

Man sier en god latter forlenger livet! Dvs. vi kommer til å leve jævla lenge, og til alle dere på ex. phil. på SL, som stirrer surt på oss, vi kommer i begravelsen, og vi skal LE!!

Hilsen Tutta og Henrik...

«Tredje doturen på en time»

Anonym

Nestegang studentkantinene serverer forrige ukes fårikål kamuflert som lam i karri, bør man bytte ut ris og grønnsaker til fordel for Nyco og Panodil

Zap

Ser at vi skal få lydtette rom på hf-lesesalen. kan vi vær så snill å sette kopimaskinene inn der?

hilsen lydtett hf\'er

Leste siste UNIVERSITAS, og «Jaaa!» en SLÅ-AV-LYSET kampanje bør settes i gang! En annen ting: hva med en SMIL-MER-TIL-MEDSTUDENTENE-kampanje?

Hilsen Ewa

Brannøvelse er gøy! Hvis enda flere stopper rett utenfor døra for å røyke, blir det enda flere som ikke kommer seg ut den dagen det VIRKELIG brenner.

Anonym

Powered by Labrador CMS