Lesernes meldinger

Hva i granskauen mener dorulldispenserprodusenten KATRIN med slagordet «less is more»? og hvem i heiteste var det som fant på det slagordet i utgangspunktet?

Anonym

var lenge imponert over den respekten sv-jentene viste de nymalte doveggene, men siden vi er i gang igjen: Come on, girls! la oss gjøre d enda mer intrikat nå!

Anonym

hei Lars. selv om du foretrekker dyp-studie av J. reed\'s varierte genser valg, må du ikke rakke ned på oss universitas elskere. p/s husk matte-godt...

Øystein

Når dere først velger å skrive om karsebaggis i universitas nr 26 ville det vært lurt å vite hva dere selv lager, nemlig en baguett med ALFALFASPIRER!

Hilsen Margrete

Huff! All denne klagingen på økonomi. Kan de ikke bare be far om penger.

Hilsen markus j.

til deg som stjal ikea-posen min på vaskeriet på Sogn den 29/10: Er det virkelig verdt å gjøre seg til tyv for en tier??

Anonym

Begynne med frittstående kurs, og tro at man ikke blir lærer, er omtrent like smart som å spille russisk roulett med en glock.

Anonym

vi vil ha tilbake tullpratet i timene til robert hansen! nei til at kjedelige mennesker får evaluere forelesere

Anonym

Radio nova er den desidert største sprederen av kommunist jævelskap – og dette betaler vi for gjennom semesteravgiften? Ille er det, svært ille.

Anonym

Halloween skremmer meg. Hva blir det neste? Snart må vi vel feire thanksgiving, 4. juli, 11. september og åpne pakkene 25. desember. Heia binLaden.

Anonym

Kjempegøy med brannøvelse! Er du riktig heldig så får du sjansen til å se alle de du har sett avbildet bakpå pensumbøkene dine. Ta med autografblokken.

Anonym

Trappene utfor ub er håpløst usymmetriske å gå i. 2 + 2 + 3 skritt. Blir gal.

Trommis

Kan noen få bort øl-reklamen på VB Hus aud 1. Dette kan da ikke være lov!

Hilsen påvirket (av øl og reklame), fattig student

Hørt på universitetet i Stockholm: «jag förstår integralrekning!» «-inte jag häller!»

hilsen realist

Fylla er god, fylla er dårlig.. Hvilken av fyllas sider du opplever er avhengig av tid på døgnet. Fylla gjør deg glad, fylla gjør deg syk.

– S. M. er fyllesyk –

Powered by Labrador CMS