NY FESTIVAL: Gammelt program

Klar tale

Universitetsledelsen informerte Aftenposten om at det ville være mulig å semesterregisterre seg, ikke bare 15., men også 16. og 17. august. Dagen etter måtte dette dementeres.

– Men det som er helt sikkert er at studiene skal legges om. Jeg banner på at det skal skje høsten 2004, sier desinformasjonsdirektør Helan Skyggetall.

Eksamenstips

Det er lenge til eksamen.

Godt nytt

Hva rektor

ikke sa i velkomsttalen til de nye studentene:

Jeg har en god nyhet og en dårlig nyhet. Den dårlige nyheten er at studiehverdagen deres vil bli preget av rot uten like. Den gode nyheten er at dette bare gjelder de av dere som faktisk har planer om å ta eksamen.

Gammelt nytt

Det er lite nytt under solen på Studio03. Lillebjørn Nilsen, Sangriafest, rollespill og teatersport er bare noen av de tingene alle har sett før. Her er neste års festivalplakat:

Parlamentet – en farse

Ordstyrer: Jaha, da skal vi kritisere Universitetet, men for hva? Vi har to alternativer: 1. Universitetet har fremskyndet fristen for å semesterregistrere seg med en måned uten å si ifra skikkelig. Mange kan stå uten studieplass på grunn av dette. 2. Ny papiravgift.

Alle: Lavere skatter og avgifter! Lavere skatter og avgifter!

Ordstyrer: Da sier vi det!

Universitas om 25 år

– Synes du det er rimelig å legge ned HF for dette?

– Lavere skatter og avgifter! sier parlamentsleder Tor Nikkel Vara.

(Hentet fra artikkelen: «– Så blir det billig, vet du!»)

Universitas om 50 år

– Høsten 2003 kom Universitetet i skade for å antyde at reformen skulle innføres 2004. I dag fant vi ut at den allerede ble innført i 2003, sier konstituert desinformasjondirektør Hector Arild Underdal.

Powered by Labrador CMS