UNIVERSITAS søker:

nye journalister

Har du et glødende engasjement, en kreativ hjerne og et spisst grep om tastaturet? Da trenger vi deg til Norges beste studentavis. Vi søker journalister som er villige til å stå på hardt, og som har gode ideer til hvordan avisa skal bli enda bedre. En søknad må inneholde cv, noen ord om hvorfor vi har bruk for deg, minst fem ideer til saker du kunne tenke deg å skrive for oss og arbeidsprøver – gjerne laget for anledningen. Tidligere erfaring er en fordel, men ingen betingelse. Arbeidet er betalt, og pågår hver uke i semesteret – vi forventer innsats og iver.

For spørsmål, ta kontakt med redaktør Leif Martin Kirknes på e-post leifmar [krøllalfa] universitas.uio.no.

nye fotografer

Er du kreativ og engasjert, med falkeblikk og kikkertlinse? Vi trenger også nye fotojournalister. Også her er tidligere erfaring en fordel, men ingen betingelse. Du trenger heller ikke eie eget fotoutstyr. Ståpå-vilje, ideer og ikke minst et skarpt blikk for gode avisbilder er viktigere. En søknad må inneholde cv, noen ord om hvorfor vi har bruk for deg, minst fem ideer til fotoreportasjer, samt arbeidsprøver, gjerne laget for anledningen. Arbeidet er betalt, og pågår hver uke i semesteret – vi forventer innsats og iver.

For spørsmål, ta kontakt med fotosjef Robin Røkke Johansen på e-post r.r.johansen [krøllalfa] universitas.uio.no.

nye sideuttegnere

Universitas trenger flere sideuttegnere. Tidligere erfaring fra avis eller lignende er en fordel men ingen betingelse. Det er viktigere at du har vilje til å stå på samt at du har gode ideer til hvordan vi kan gjøre avisen bedre. Du må også ha et blikk for god layout og ha kjennskap til InDesign og Photoshop. En søknad må inneholde cv, noen ord om hvorfor vi har bruk for deg samt arbeidsprøver, gjerne laget for anledningen.

For spørsmål, ta kontakt med uttegnersjef Lina Merit Jacobsen på e-post l.m.jacobsen [krøllalfa] universitas.uio.no.