Etterlengtet souldiva

Miss Tati er en musikalsk kunstner som trollbinder. Nå er det bare å vente på debutalbumet.

Publisert Sist oppdatert

– I fjor va eg kordame, i år står eg på scenen med mitt fantastiske band, proklamerer Miss Tati. Hun har gått den lange veien fra Bergens musikkmiljø og endelig tatt steget ut av koristskyggen.

Med et granskende blikk bak strenge lærerbriller, og danseferdigheter samtlige publikummere kan misunne henne, er Miss Tati stjerne fra første øyeblikk. Den musikalske miksen av soul, funk, jazz, R&B; og hip hop gir bergensdama et internasjonalt tilsnitt og potensial få andre norske artister har.

«You gotta do what you want to» synger Norges nye soulprinsesse, som med forførerisk spilleglede og gjennomstrømmende rytmer gjør hoftevrikking nærmest uunngåelig. Bandet er ekstremt tight og Miss Tati har en fantastisk og moden jazzstemme.

Samtidig kan noen av numrene bli litt like, særlig når det kommer til de mest elektroinspirerte låtene, og det tar derfor aldri helt av. Miss Tati er uansett en musikalsk kunstner som trollbinder, en total pakke av musikalsk og rytmisk utfoldelse som gjør henne klar for større oppgaver. Nå er det bare å vente på debutalbumet.

Powered by Labrador CMS