Loka Kid

Publisert Sist oppdatert

Anmeldelse

# Philip

# Skulk med stil

# Pass It/Bonnier Amigo

De fleste hadde en Philip i klassen, en på bakerste rad som gav lærerne traumer for livet. Men denne minigangsteren har eldre lekekamerater i rapmiljøet og har nå gitt ut plate, noe som jammen ikke er verst for en sekstenåring. Og det er tydelig at gutten har talent, selv om tekstene bærer preg av et litt snevert ordforråd. Derfor flyter det ganske dårlig, noe som er mer irriterende enn sjarmerende i lengden.

Fjortissviska «Sommerflørt» med Idol-Sandra er med, men heldigvis har Philip valgt tøffere duettpartnere ellers. Madcon sørger for feststemning på «Shcmøzeyin», NicoD tar seg av alvorspraten på «Verden er din» og Nasty Kutt sørger for litt turntablemoro her og der. På «Håpløst» får vi høre den alvorlige siden av Philip når han rapper om sin biologiske mor han aldri har kjent, men som allikevel er tilstedet i hans hode og hjerte.

Men bortsett fra nevnte unntak, Skulk med stil inneholder mye vi har hørt fra sekstenåringer før:

«Ingen av oss går i kirka, alle drikker hver helg, alt starter bare tidligere, alle har sex!» Det finnes grenser for hvor interessant det er å høre på praten til en kid som er akkurat som hormonbefengte gutter på den alderen alltid har vært; skolelei, øltørst og overkåt.

Powered by Labrador CMS