Dans

Dans for swingende!

Publisert Sist oppdatert

Anmeldelse

# Fridans: Swing

# Av:OSI dans

Hvor:Biblioteket, Chateau Neuf

Tid:Onsdag 9. mai

Hypotese: Studenter som melder seg på swingkurs har dårlig dame-/mannetekke, sier alltid at «de passer tingene» når andre vil ut på dansegulvet, og flertallet av dem går på Mat Nat. Problemstilling: Må du gå på et dansekurs for å føle deg mindre utilpass på et utested? De som var på onsdagens swingkurs vil kanskje skrive under på det.

I Biblioteket på Majorstuas betongmastodont er det menn som danser med menn, utvekslingsgutter med oppholdstillatelse i øynene som ynder seg innpå de norske jentene, og kanskje den største samlingen med fornuftige, streite studenter i Neufs historie. Det konsumeres sannsynligvis flere øl ved Kabaen i Mekka enn hos swingdanserne. For det villeste som skjer denne kvelden er at en av utvekslingsstudentene, som ser ut som han heter Miguel, setter på en Rihanna-låt. Og da stopper dansen. Eller det vil si, flesteparten går for å ta seg vann, før det bærer utpå igjen når en låt Elvis ville forkasta blir satt på.

Problemet er ikke at danserne er rævva. De fleste ser ut som de har greie på trinnene, og de kunne alle spilt statister i en eller annen dansescene på film. Problemet er at det virker som de har «the time of their lives». Swingkurs er i samme kategori som modelltog, pottemaking, bridgeseminar og en forkjærlighet for å se Derrick mens du nyter mokkabønner til kaffen. De er for unge til å synes swing er så artig. Konklusjon: Swingdanserne på Neuf bør sjekke ut Restplass.no og melde seg på swingkurs på Gran Canaria. I naturlige omgivelser.

Powered by Labrador CMS