Ølbriller på: Universitas kulturredaktør Kaja Storrøsten er klar til å guide deg til alternativer til Fredagsbaren.

Alternativ til fredagsbaren

Lei deg for at fredagsbaren er stengt? Festen er ikke over. Vår kulturredaktør har samlet andre studentbarer du bør sjekke ut!

Publisert Sist oppdatert

AHOs underkjente torsdagsbar

Torsdagsbaren

  • Hvor: Arkiktektur- og designhøgskolen i Oslo
  • Når: Torsdag kl. 19.00

Studentene på Arkitekt- og designhøyskolen i Oslo (AHO) driver en minst like vellykket bar, men på torsdager. Styrt av første klasse er ølen billig, like billig som Akers Mek, som er førti kroner for en halvliter. Ryktene sier at det er enda billgere hvis du kommer tidlig. Festen begynner vanligvis klokken syv og vi har hørt at de har fått nye subwoofere, så nå blir det skikkelig bass! Følg de på Facebook Torsdagspud på AHO for å sjekke hva slags elleville temafester og djs som spiller.

Dette er saken: Fredagsbaren har stengt dørene

Stjel rabatten til en Westerdøling

Fyrhuset Kuba

  • Hvor: Maridalsveien 19
  • Når: Alle dager bortsett fra søndag kl. 15

Hvis du vil bli værende ved Akerselva og feste billig, gå på Fyrhuset Kuba. Den ligger rett ved Westerdals på Vulkan. Det er kanskje få, utenfor Westerdals sine vegger, som vet at det er deres pub. De får i alle fall god rabatt. Den er på ingen måte like sprudlende som fredagsbaren, men den kan by på rolige samtaler og shuffle board i andre etasje. For å få billig øl, si at du er Westerdalsstudent. Da får du øl for rundt førtifem kroner.

Beveg deg til Bislett

Samfunnet Bislett

  • Hvor: i kjelleren til HiOA i Pilestredet 52
  • Når: Onsdag og torsdag kl. 16 og fredag kl. 20

Samfunnet Bislett er studentene på Høgskolen i Oslo og Akershus\'. Ølen er kjempebillig her også, førti kroner, og den er oppe flere dager: onsdag, torsdag og fredag. Hver onsdag er det quiz og de arrangerer en rekker temafester på fredager. Følg de på Facebook: Samfunnet Bislet .

Hold deg på Blindern

U1

  • Hvor: I kjelleren på SV-fakultetet
  • Når: Fredager kl. 17

Selv om den på langt nær er så ellevill, har den et godt ølutvalg og billig kaffe. U1 er de samfunnsvitenskapelige studentenes bar og Blindernstudentens nærmeste alternativ. De har også ofte quiz, debatter og konserter.

Powered by Labrador CMS